Novice

Top najstnica 2017 je Tjaša Korošec

Včeraj v poznopopoldanskih urah se je v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odvila najstniška zabava leta, na kateri je priljubljena najstniška revija TOP! Za najstnike s pomočjo strokovne žirije izbirala in izbrala top najstnico. Naziv, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Tjaši Korošec iz Šentjurja. Prva spremljevalka je postala Tia Petek iz Ljubljane, druga spremljevalka pa Stella Tretnjak iz Laškega, ki je tista najstnica, ki je prejela največ podpore na spletni strani www.najstnica.si in se je razveselila tudi naziva »top net najstnica«. Prireditev sta odlično vodila mlada in perspektivna slovenska igralca, Ronja Matijevec in Matija Brodnik, za izvrstno glasbeno razpoloženje pa je poskrbela vzhajajoča slovenska glasbena zvezda, ravno tako še najstnica – Lara Kadis, ki sta se ji na odru pridružila tudi Trkaj in Nipke, pod odrom pa so jih spremljale plesalke The Artifex.


Za naziv top najstnica se je letos potegovalo več kot 120 kandidatk, dvanajstim pa je uspelo prepričati uredništvo revije Top! Za najstnike in spletne strani www.najstnica.si ter se prebiti med finalistke, in sicer: Asii Pašič iz Ljubljane, Tii Petek iz Ljubljane, Stelli Tretnjak iz Laškega, Tjaši Korošec iz Šentjurja, Lauri Osenk iz Domžal, Isabelli Podbregar iz Trbovelj, Anji Zalar iz Begunj pri Cerknici, Zarji Kozar iz Pristave, Urški Krajnc iz Zreč, Ines Kolarič iz Kranjske Gore, Nadji Peček iz Ljubljane in Ines Osenjak iz Nove Gorice.


O zmagovalki, z izjemo top net najstnice, je letos odločala žirija v sestavi: Iryna Osypenko Nemec, uspešna manekenka in fotomodel ter obraz NC Supernova Ljubljana Rudnik, Ana Grošelj, predstavnica blagovne znamke naravnih ženskih higienskih izdelkov Lunay, Simona Dakič Nemanič, odgovorna urednica revije Zvezde, Jona Slaček, predstavnica plesne skupine Artifex, in Katja Kaja Mejač, predstavnica uredništva revije Top! Za najstnike in spletne strani najstnica.si.

16-letna Tjaša Korošec iz Šentjurja se je opisala kot komunikativna, nasmejana in pozitivna in to energijo je vsekakor kazala tudi na odru, kjer so morale tokrat kandidatke prepričati z zgolj dvema odgovoroma. Tjaši, ki si želi postati učiteljica in psihologinja, poleg tega pa je mnenja, da mora biti vsak človek najpomembnejši sam sebi; oder in množica nista predstavljala prav nobenih težav.

 

Top najstnica 2017 je Tjaša Korošec