Novice

IGRIŠČE ZA GOLF V SMLEDNIKU V ZNAMENJU ZVEZD

Kot vsa leta poprej smo tudi letos obiskovalcem ponudili možnost nakupa dobrodelnega klobuka, izkupiček pa smo tudi letos namenili projektu Botrstvo v Sloveniji, ki si pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje prizadeva izboljšati kakovost življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in nujno potrebujejo pomoč.

Med nastopajočimi je bil letos v središču pozornosti Samuel Lucas, eden naših najbolj priljubljenih pevcev, ki je s svojim nastopom razgibal obiskovalce in poskrbel za še dodaten val pozitivne energije, ki je prevevala Smlednik. Program je z zdravo mero humorja in predvsem dobre volje vodil Klemen Bunderla, voditelj radia Aktual, za glasbo in odlično vzdušje pa je skrbel legendarni DJ Dady, ki prav letos praznuje 30. obletnico delovanja.

Za dodatno popestritev dogajanja in predvsem razvedrilo najmlajših je bila postavljena atraktivna Mini Planica, zraven pa številni ustvarjalno-kratkočasni kotički, za katere so poskrbeli predstavniki Libero Dance Centra in Minicityja, za odrasle pa je bilo poskrbljeno v sponzorskih kotičkih, kjer je vsak našel kaj zase.

Uredništvo revije Zvezde je tudi letos izbralo in nagradilo najbolj domiselne klobuke, izbor pa je bil vse prej kot lahek: med ženskimi klobuki so izbrali klobuk Jerce Legan Cvikl, ki je nosila posnetek klobukov, kakršne so nosile ženske v Ameriki v prejšnjem stoletju, dobila pa ga je v muzeju v Washingtonu. Nagrado za najbolj izviren moški klobuk je prejel novopečeni mister Slovenije Tilen Grah, ki je stavil na rdečo barvo in klobuk še dodatno popestril. Za najbolj ustvarjalen otroški klobuk je bila nagrajena Gaja, hči Francija Keka, ki je nosila simpatično kučmo, medtem ko je njen oče na piknik prišel kar s čelado. Z domiselnimi klobuki so izstopali tudi: Nena Muršič, zakonca Murko, Salome, Milena Eber s hčerko Matejo Štimac, Tjaša Kokalj Jerala in drugi, z domiselnimi kreacijami pa so tokrat presenetili tudi mnogi otroci.

Revija Zvezde je na letošnjem pikniku Zvezde pod klobuki praznovala prvi rojstni dan ter tako z udeleženci in ustvarjalci nazdravila na še mnogo uspešnih let in piknikov. Uredništvo revije Zvezde je predstavilo tudi privlačno nagradno igro Preživite dan z zvezdo, v kateri se lahko bralke in bralci potegujejo za preživljanje dne s Tjašo Kokalj Jerala, Klemnom Bunderlo ali mednarodno priznanim akrobatskim dvojcem Filip Kržišnik in Blaž Slanič.

IGRIŠČE ZA GOLF V SMLEDNIKU V ZNAMENJU ZVEZD