Novice

Radio Aktual Kum poskrbel za »fešto stoletja«!

Radio Aktual Kum je ob častitljivi 50 letnici svojim poslušalcem pripravil največji spektakel, ki je kadarkoli potekal v Zasavju. Za to priložnost so radijci zaprli ceste v Trbovljah, mesto pa spremenili v eno samo veliko prizorišče dogajanja. Vzdušje je bilo ta večer zares sijajno. Zabave željni obiskovalci so dobesedno preplavili trg pred Delavskim domom v Trbovljah in povzročili, da je postal za nekaj dolgih ur docela neprehoden.

VELIKI SPOPAD MED OBČINAMI KOMENTIRAL GORAN OBREZ

V zgodnjih popoldanskih urah so najprej na svoj račun prišli otroci na posebnem Kumfestovem mega zabavišču, v nadaljevanju se je odvil čisto poseben zasavski derbi v velikem namiznem nogometu, na katerem so se med seboj pomerile sosednje občine Trbovlje, Hrastnik, Zagorje, Radeče in Laško (med tekmovalci smo opazili najboljšo slovensko košarkarico Niko Barič in dva poslanca DZ, Matjaža Hana in Ivana Hrška). Tekma je navdušila tudi tiste najbolj zagrete športne navdušence, saj je bila vseskozi napeta, predvsem pa zelo zabavna, saj jo je na edinstven humoren način komentiral najbolj znan slovenski komentator Goran Obrez.

KONCERTNI MARATON, KOT GA ŠE NI BILO!

Kot presenečenje je za dodatno pozitivno energijo z glasbenimi nastopi poskrbel najboljši in najbolj zaželen radijski voditelj ta hip, Aktualovec Klemen Bunderla. V nadaljevanju so se zvrstili nastopi zvezd slovenske in hrvaške glasbene scene: na Simobilovem odru so nastopili težko pričakovani Prljavo kazalište in priljubljeni Orleki, Red Five Point Star in DJ Ney, na odru M TOM Mokronog pa so za nepozabno zabavo in gnečo, skozi katero se je bilo kar nekaj ur nemogoče prebiti, poskrbela preverjena imena za nepozabno zabavo – Tanja Žagar, Kingstoni, Werner ter Petkova pumpa z Jonhy DJ-jem, enim najbolj priljubljenih Dj-jev ta hip. Kot se za fešto stoletja spodobi, se je dogajalo do zgodnjih jutranjih ur ali še dlje …

Album s fotografijami z dogodka si lahko ogledate na Facebook strani event24.si 

Več o dogodkih event24 si lahko preverete na spletni strani event24.si

Radio Aktual Kum poskrbel za »fešto stoletja«!