Novice

SVETovna zabava za vse, ki soustvarjajo svet medijev in marketinga

Glamurozen večer v znamenju trendov je bil namenjen prednovoletnemu druženju, obujanju medijskega dogajanja letošnjega leta in snovanju načrtov za prihodnje leto, predvsem pa sproščeni zabavi. Obiskovalci so bili enotnega mnenja, da si je zabava zares zaslužila ime SVETovna, mnogi so dodali, da je bila to ena najboljših prednovoletnih zabav tega leta. SVETovno zabavo je prvič pod novim imenom organizirala skupina Media24 (prej Krater Media), ki združuje priljubljene slovenske medije, med njimi časopisa Svet24 in Ekipa24, radijsko postajo Aktual, revije Salomonov oglasnik, Jana, Stop, Lady, Obrazi … in še mnoge druge. Scenarist in režiser prireditve je bil Igor Jelen – Iggy.

Sproščeno prednovoletno druženje z mediji je potekalo v spremstvu razvajanja vseh čutov: za vrhunsko glasbeno doživetje so poskrbeli glasbena diva Helena Blagne, ki je obiskovalce navdušila z opernimi arijami, z vrhunskimi priredbami uspešnic Raya Charlesa je nastopil Uroš Perić, obiskovalce pa je prav tako navdušil nastop vsestranskega glasbenika Saša Gačnika. Za vizualne dražljaje sta poskrbela Filip in Blaž iz skupine F&B Acrobatics, ki ju poznamo iz oddaje Slovenija ima talent, ter manekenke in manekeni, ki so na modni reviji predstavili obleke priznanih slovenskih oblikovalk Urše Drofenik in Maje Ferme ter spodnje perilo Palmers in čevlje Humanic. Za nepozabno kulinarično doživetje so poskrbeli mojstri iz kulinarične hiše Vivo Catering, Pivovarna Laško je ob tej priložnosti goste postregla s posebno poslastico – butičnimi pivi Laško Special

"Kljub temu da smo prepoznavni po pravljičnih, nežnih in poročnih oblekah, smo tokrat predstavili oblačila in dodatke za tiste uspešne ženske, ki prihajajo v naš salon Maja Ferme na Rimsko 5 v Ljubljano in imajo neustavljivo energijo. Tisto energijo skrivnostne, elegantne, močne in uspešne ženske; ženske bojevnice, ki se nikoli ne preda," je ob zaključku revije povedala modna oblikovalka Maja Ferme, ki jo najdete tudi na www.majaferme.com.

SVETovno zabavo je vodil eden najbolj priljubljenih radijskih voditeljev ta hip v Sloveniji Klemen Bunderla, voditelj na Radiu Aktual, ki je tudi zapel z zasedbo 3Čelos, ki smo jo lahko spoznali že na letošnjih Viktorjih. V nadaljevanju večera je za prijetno vzdušje poskrbel DJ Maj, zabava pa je trajala še pozno v noč.

Več fotografij so lahko ogledate na Svet24.si


SVETovna zabava za vse, ki soustvarjajo svet medijev in marketinga